Velkommen
web counter

Logo


Forside
Facade

Sponsorer 

Perform

OK

FalckMobilpay


HISTORIE

Lido Dartklub er udviklingen af en gammel walkie-klub, som b.la lavede walkie bingo, som er helt almindelig bingo, bare over walkie talkien.

I midten af 1980erne blev dart en populær aktivitet, ikke bare her i Horsens men over hele landet, og mange foreninger og walkie klubber startede med at spille dart.

Spillet der blev så populært hedder Mickey Mouse. Walkie klubberne brugte deres kendskab til hinanden til at starte nogle små turneringer op mod hinanden, og det resulterede i at rigtig mange mennesker mødtes til disse dartdage, og i slutningen af 80erne var der dart stævne i en eller anden klub næsten hver søndag.

Niveuet i Lido blev efterhånden så højt at man i 1993 valgte at blive medlem af Dansk Dart Union, herefter er det primært spillet 501 der har overtaget klubben og niveuet er blevet utroligt højt, hvilket resulterede i et Dansk Mesterskab i sæson 2013/2014 og igen i sæson 2015/2016, og der skulle gerne komme flere.

Lido Dartklub er den største dartklub i Horsens, vi er over 40 licens-spillere og har adskillige hold tilmeldt turneringen under Dansk Dart Union. Vores hold er tilmeldt i alle rækker, hvilket betyder at selvom du er helt ny, kan du sagtens spille på et af vores hold. Har du lyst til at prøve dart eller se hvad det er for noget, så kig op i vores lokaler, vi byder altid alle velkommen!

Lido Dartklub Smedegade 16 - 8700 Horsens  
Åben mandag og torsdag 19.00-22.30