Den største dartklub i Horsens

Historien om Lido Dartklub

Lido Dartklub er udviklingen af en gammel walkie-klub, som blandt andet lavede walkie bingo, som er helt almindelig bingo, bare over walkie talkien.

I midten af 1980erne blev dart en populær aktivitet, ikke bare her i Horsens men over hele landet, og mange foreninger og walkie klubber startede en dartafdeling.

Spillet der blev så populært, hedder Mickey Mouse. Walkie klubberne brugte deres kendskab til hinanden til at starte nogle små turneringer op, og spillede mange hyggelige og spændende kampe, og det resulterede i, at flere og flere mennesker mødtes til disse dartdage, og i slutningen af 80erne var der dart stævne i klubberne næsten hver søndag.

Niveauet i Lido blev efterhånden så højt, at man i 1993 besluttede at blive medlem af Dansk Dart Union. Herefter er det primært spillet 501 der trænes og spilles i, da det er det spilformat der bruges i alle officielle turneringer, stævner og mesterskaber i Dansk Dart Unions regi. Træningen og den mere seriøse tilgang til dartspillet betød, at niveauet blev løftet væsentligt, og det resulterede i et Dansk Mesterskab i sæson 2013/2014 og igen i sæson 2015/2016, og der skulle gerne komme flere til samlingen.

Lido Dartklub er den største dartklub i Horsens, vi er over 40 licens-spillere og har adskillige hold tilmeldt turneringen under Dansk Dart Union. LIDO har hold tilmeldt i stort set alle rækker, hvilket betyder at alle medlemmer uanset niveau, sagtens kan finde plads på et af vores hold. Har du lyst til at prøve dart og opleve vores unikke sammenhold i dartfamilien, så kig ind til os, vi byder altid alle velkommen i vores flotte lokaler i centrum af Horsens !